top of page

Yhteistyössä

Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat urheilijoita ja urheiluseuroja ympäri Suomen. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa.

Mehiläinen tarjoaa Läpimurtosäätiön urheilijoiden käyttöön Urheilu Mehiläisen korkealaatuisen lääketieteellisen huippuasiantuntijuuden. Nuorten urheilijoiden käyttöön tarjotaan sekä mielen hyvinvointiin että fyysisen suorituskyvyn ylläpitoon palveluita Urheilu Mehiläisen tiimin kautta.

EY rakentaa paremmin toimivaa maailmaa, auttaen luomaan pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja yhteiskunnalle sekä rakentaen luottamusta pääomamarkkinoilla. 

 

Yhteistyömme kautta pyrimme tukemaan sitä, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsisi kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Uskomme, että liikunnan parissa saavutetut onnistumisen elämykset antavat eväitä elämään pitkällä tähtäimellä. Yhdessä meidän on mahdollista saada aikaan vieläkin suurempi positiivinen vaikutus koko suomalaiseen yhteiskuntaan sekä edistää yhä useamman lupaavan nuoren urheilijan kansainvälistä läpimurtoa.

Kiinnostuitko?

Onko yrityksellänne osaamista, jota haluatte tarjota säätiölle? Haluatteko tukea apurahaurheilijoitamme yrityksenne tuotteilla tai palveluilla? Haluatteko olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa jokaisella lapsella ja nuorella on yhdenvertainen mahdollisuus liikuntaharrastukseen?

 

Ota yhteyttä: Hilkka Koskenranta, toimitusjohtaja: hilkka@lapimurtosaatio.fi

 

Me olemme täällä, jotta suomalainen potentiaali saa yhdenvertaisen mahdollisuuden kasvaa täyteen mittaansa.

bottom of page